Brand Specialist

Ondřej Pešák
Ondřej Pešák 05.12.2023 | 3 min
Staňte se členem týmu v přední české firmě a připojte se k našemu sehranému týmu. Jsme odhodláni být průkopníky v oblasti inovací a strategického přístupu k e-commerce. Hledáme nadšeného profesionála, který pomůže rozšířit naše poselství.
Brand Specialist
Přidejte se k lídrům na českém trhu a staňte se součástí sehraného týmu. Naším cílem je být synonymem inovace a strategického myšlení v e-commerce. A hledáme posilu, která to vykřičí do světa.

Máme za sebou dlouhou historii spokojených klientů jako Cewe, Albixon, Setos, Autronic, Celtic supply a Yachting. A potřebujeme člověka, který umí odhalit příležitosti, jak sdílet naši práci a úspěchy napříč trhem e-commerce a podpořit tak náš lead gen. Získáte autonomii a důvěru, představivosti a aktivitě meze neklademe.

Co od vás očekáváme?

  1. Digitální marketing: Rozumíte mu do hloubky, víte, co funguje. Pomůže vám to maximalizovat dosah vašich aktivit a rozumět si s týmem i zákazníky.
  2. Komunikační dovednosti: Vaše schopnost komunikovat napříč týmy i s klienty a sdílet myšlenky bude hrát klíčovou roli. Komunikace vás musí bavit, protože bude vašim denním chlebem a hlavním stavebním kamenem úspěchu v této roli.
  3. Kreativita a inovativní přístup: Neobejdete se bez schopnosti vidět věci novým způsobem a hledat originální přístupy a cesty, jak kreativně představit světu naši misi. Když něco nezafunguje, nebojíte se zkusit to jinak.
  4. Zvědavost: Aktivně sledujete novinky v digitálním světě a nebojíte se přinášet nové myšlenky. Iniciativně se ptáte, týmu i zákazníků, a dokážete jejich odpovědi přetavit v obsah, který Fordigy přesně vystihne.
  5. Organizační schopnosti: Dostanete příležitost organizovat akce, eventy a konference. Systematicky budete monitorovat a nacházet relevantní události, na kterých Fordigy nesmí chybět.



Co budete mít na starosti?

  • Obsah: Vaše kreativní myšlení a schopnost komunikace budou zásadní pro tvorbu obsahu a prezentaci naší značky. Budete spoluvytvářet články, příspěvky na sociálních sítích, videa a další materiály, nápadům meze neklademe. Co to znamená?  Když například na workshopu s klientem zjistíme, že naše strategie a nápady mají pozitivní odezvu, vymyslíte, jak předat takový poznatek našim klientům na jednotlivých kanálech. Budete tak budovat povědomí o značce, která má svým zákazníkům skutečně co nabídnout.
  • Komunikace: Díky tomu, že budete aktivně komunikovat s našimi týmy a klienty, porozumíte jejich práci, potřebám, motivacím, úspěchům i frustracím. Toto porozumění vám umožní šířit náš příběh směrem k trhu a podporovat svůj tým.
  • Case Studies: Naši schopnost pomoci zákazníkům a úspěšné výsledky budete popisovat v příbězích úspěchu (case studies). Jsme profesionálové a profesionálky, pro které klient stojí v samém centru všeho dění. Pomocí příběhů úspěchu dokážete tento náš přístup systematicky komunikovat. Žádná marketingová klišé, konkrétní důkazy.
  • Eventy: Budete mít pod palcem akce, eventy a konference pro Fordigy a oXyShop. Některé budete celé organizovat přímo pod naší značkou. U těch externích zajistíte naši účast. 
  • Lead gen: Budete aktivně spolupracovat na generování potenciálních klientů (leadů) a jejich konverzi do reálných obchodních příležitostí. Budete mít pod palcem náš marketingový rozpočet a vaším úkolem ho bude přetavit v poptávky. K tomu budete mít support týmu.

Co u nás získáte?

Jsme spolu rádi – sehraná parta, která se vzájemně podporuje a motivuje. Kromě toho vám nabízíme:
  • Růst a rozvoj: Osobní i profesní. Můžete si rozšiřovat dovednosti a znalosti. A postupně kariérně růst.
  • Podpora týmu: Vaši kolegové vám budou pomáhat. Náš příběh úspěchu přece píšeme společně.
  • Vedení: Tým vede Ondra, který má za sebou mnoho let zkušeností v oblasti digitálního marketingu. Budete mít příležitost získat cenné rady a profesionální vedení.
  • Kreativní a různorodá práce: U nás se nebudete nudit. Vaše práce bude plná různorodých výzev a příležitostí, které vám umožní vyjádřit svoji kreativitu. Pokud vám pozice svou náplní sedí, můžete si být jistí, že vás bude opravdu bavit.
  • Velká svoboda: Dáme vám prostor aplikovat vlastní přístup k dosahování cílů. Nejsme mikromanažeři, autonomii a důvěru máme v DNA.
Máte pocit, že na téhle židli chcete sedět?
Napište nám na e-mail: anna.cahova@oxyshop.cz
Ondřej Pešák

Ondřej Pešák

Ondrovou doménou jsou byznysové a marketingové strategie. Skvěle si s ním pokecáte o svém byznysu a vždycky si z rozhovoru odnesete tuny užitečných poznámek. Je postrachem všech flipchartů a tabulí, protože kdykoliv se potkáte, vždycky vám něco užitečného nakreslí a znázorní. Ve volném čase cestuje, hraje šachy, věnuje se historickému šermu a fotí vesmír.

Držte krok s trendy digitálního marketingu

Pravidelný přísun znalostí, tipů a sem tam i akcí přímo ve vaší schránce.

arrow icon