Marketingový kalendář 2024

Sociální sítě
Miriam Trofimenková
Miriam Trofimenková 24.12.2023 | 1 min
Kryjeme vám záda pro rok 2024, a přinášíme vám Marketingového průvodce svátků a významných dní pro rok 2024. Tento kalendář je nepostradatelným nástrojem pro všechny marketéry, kteří chtějí být o krok napřed.
Marketingový kalendář 2024
Stává se vám občas, že si na nějaký svátek vzpomenete až na poslední chvíli? A pak nestíháte publikovat dostatečně kvalitní obsah včas nebo rozjet dostatek reklamních aktivit? No, tak s Fordigy marketingovým kalendářem se vám to už nestane! Kalendář obsahuje nejvýznamnější svátky, mezinárodní dny a data, která poslouží k přehledu a tvorbě relevantního obsahu.

Komu je kalendář určen?

Kalendář využijí převážně marketéři, podnikatelé nebo menší firmy. Tento kalendář je nepostradatelným nástrojem pro ty, kteří chtějí být o krok napřed. Ať už plánujete strategie pro svůj malý byznys nebo velké firmy, tento kalendář vám poskytne klíčové informace pro přínosné marketingové aktivity.

Jak s kalendářem pracovat?

Kalendář je ve formátu A4 a můžete si jej vytisknout, umístit na stůl a mít stále na očích. Můžete si do něj průběžně zapisovat své poznámky a jiná významná data. Komu víc vyhovuje kalendář v digitální podobě, po otevření v Adobe Acrobat lze psát přímo do jednotlivých políček.

Přejeme vám úspěšný start a průběh roku 2024 a věříme, že vám tento kalendář pomůže při úspěšném plánování vašich marketingových aktivit.
Miriam Trofimenková

Miriam Trofimenková

Miriam se věnuje hlavně správě a tvorbě obsahu pro sociální sítě. Přemýšlí, nad tím jak videa a fotky správně zakomponovat do komunikace dané značky a jak vše správně podpořit dobrým copy. Díky jejímu širokému záběru se nezalekne ani PPC či SEO optimalizací a dokáže rychle reagovat na měnící se trendy. Svůj ideální den začíná s knihou v ruce a končí na rockovém koncertu.

Držte krok s trendy digitálního marketingu

Pravidelný přísun znalostí, tipů a sem tam i akcí přímo ve vaší schránce.

arrow icon